סכרת

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

21/05/2009 | 08:45 | מאת: עירית

בוקר טוב האם חולת סוכר המטופלת באינסולין ומעוניינת מאד להוריד במשקל ולהוריד את רמות הסוכר, מתאימה לטיפול גמילה מסוכר. תודה

24/05/2009 | 15:59 | מאת:

שלום עירית, הטיפול במכון אברהמסון מוריד את הדחף לכל אותם מוצרים שמכילים סוכר קנה וגלוטן שהוא החלבון שנמצא בקמחים כמו חיטה, שעורה, שיפון, שיבולת שועל... צורת האכילה הזו היא דרך חיים בריאה לכל אדם והיא עוזרת גם לחולי סכרת. חשוב לציין שאנו לא מטפלים במחלת הסכרת. בברכה, צוות מכון אברהמסון טלפון: כוכבית 9933*