סדנאות גמילה

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

27/04/2009 | 12:16 | מאת: לירוי

היי, אני מעשן כבר עשר שנים כ 2 קופסאות ביום ואני מעוניין לעבור סדנת גמילה מעישון. יש הרסבה מאוד זריקות סדנאות וכו' בשוק ואני פשוט לא יודע מה לבחור ולאן ללכת. אשמח לייעוץ.

30/04/2009 | 16:31 | מאת:

שלום לירוי, אנשים כבר 25 שנה לא מגיעים אלינו בגלל השיטה אלא בגלל התוצאה מכון אברהמסון הוא המכון הותיק בישראל המטפל באותה דרך יחודית וטבעית כבר 25 שנה בהצלחה. הטיפול משלב שיחת הסבר, ריפוי אנרגטי ואיזון באמצעות אבני קריסטל. ברוב המקרים טיפול אחד מספיק ויוצאים בתחושה של אדישות או דחייה מניקוטין. אם קרה ויש עדיין איזשהו צורך מסוים,מקבלים טיפולים נוספים לפרטים נוספים ניתן להתקשר למכון לטלפון:כוכבית 9933* ברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון ותהמכרויות, טלפון:כוכבית 9933*