נזקי עישון, בין סיגריות קנויות לטבק.

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

14/04/2009 | 02:49 | מאת: bozz

לפני מספר שנים עברתי לעשן סיגריות מגולגלות מטבק. אני אפילו זורק את הנייר הלבן הניתן יחד עם הטבק וקונה נייר איכותי יותר. העישון הרבה יותר נקי, ואף אין ריח רע של מאפרה. בטבק הטרי אין כימיכלים, והתחושה הרבה יותר טובה. איזה פוטנציאליים נזקים עדיין נשארו? בתודה.

19/04/2009 | 21:18 | מאת:

שלום רב, לגבי שאלתך מה הפוטנציאל לנזק כלשהו: עישון מכל סוג שהוא גורם נזק לריאות ולנאדיות, עישון סיגריות מכיל בנוסף חומרים כימיים ממכרים. בברכה, צוות מכון אברהמסון טלפון: כוכבית 9933*