תמריץ לגמילה מעישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

08/04/2009 | 07:47 | מאת: רונה אהרון

האם זה בסדר לקבל תמריץ להפסקת עישון ?(זה לא קצת כמו שוחד?) בעלי מנסה לגרום לי להפסיק לעשן כבר שנים, זה מפריע לו ברמות שהוא לא נוגע בקופסאת סיגריות עצמה בכלל! אני מצידי נעתרתי להפסיק רק בהריונות שלי מהסיבה הברורה. מצד אחד מפריע לי הריח אבל מצד שני אני נהנית מהסיגריה ואני לא מעשנת כ"כ הרבה. אולי 6-7 ביום. אתמול הוא בא בהצעה שקשה לסרב לה - הבושם של דב קליין מתנה תמורת הפסקת העישון לתקופה מוכחת של 6 חודשים!! האמת שזה מאוד סימבולי. להפסיק לעשן ולקבל בושם.. :)

08/04/2009 | 12:19 | מאת:

שלום רונה, מחקרים רבים מראים שיש קשר ישיר וברור בין הפסקת עישון ותמריצים כספיים/מתנות, ולכן על כל עידוד או פרס שאת אוהבת שיגרום לך להפסיק לעשן ולהצליח אנחנו מברכים. שיהיה בהצלחה וחג שמח! צוות מכון אברהמסון טלפון: כוכבית 9933*

14/04/2009 | 08:21 | מאת: רונה אהרון

תודה תודה, עודדת אותי וזה בהחלט נותן לי מוטיבציה להמשיך! אני רק מקווה שבעלי באמת יוכל לעמוד בהבטחתו להביא לי את הבושם הכ"כ מבוקש הזה..