התעוררות התאבון....

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

04/04/2009 | 06:23 | מאת: קים

שלום, אני בת 31, הפסקתי לעשן לגמריי לפני כקצת פחות משנה אחרי עישון של חצי קופסא ליום במשך 11 שנה. תמיד אומרים שלאחר הפסקת עישון מגיע התאבון (שהעישון מדכא) ואז יש עליה במשקל..אני אציין שתמיד הייתי בחורה מאוד רזה ולאחרונה אני חשה התעוררות עזה מאוד בתאבון, משהו שבחיים לא היה לי (וכן עליתי המשקל כמה קילוגרמים 3 קילו אולי יותר), האם הגיוני שרק אחרי 10 חודשים תתעורר תחושת התאבון כתוצאה מהפסקת העישון(לפני כמעט שנה). אני אציין כי בנוסף להתעוררות התאבון העזה הרצון לעשן התעורר גם הוא ולאחרונה ממש בא לי לעשן. שאלתי במקביל בפורום אחר האם קלונקס גורם להתעוררות תאבון כי אני נוטלת קלונקס כמעט כל יום בתקופה האחרונה. תודה.

08/04/2009 | 11:22 | מאת:

שלום קים, אנו לא רופאים אך למיטב ניסיוננו קלונקס כן גורמת לתיאבון יתר, מומלץ להיוועץ עם הרופא המטפל בברכת חג שמח ובהצלחה! צוות מכון אברהמסון טלפון: כוכבית 9933*