האם הריאות מתנקות לחלוטין לאחר הפסקת עישון?

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

11/03/2009 | 18:37 | מאת: משה

אני מעשן חצי קופסא ביום במשך שנתיים וחצי אם אני מפסיק לעשן, הליחה והסירחון בריאות יתנקה? כמה אחוז מהלכלוך שנצבר יתנקה? למה כואב בריאות שרצים?(למעשנים)

17/03/2009 | 16:05 | מאת:

משה שלום, חודש לאחר הפסקת העישון, וזהו מידע של משתנים רפואיים ופזיולוגיים, ישנו שיפור של כ-30% בתפקודי הריאות. בערך עד 9 חודשים לאחר הגמילה ישנה הפחתה ניכרת בשיעול, בגודש בסינוסים ובקוצר הנשימה, כמו כן ישנה הפחתה נכרת בעייפות כל זה מאפשר לגוף לטפל בכיח,לנקות את הריאות ולהתגונן מזיהומים. בכל שאלה רפואית, הצעתנו שתפנה לרופא האישי שלך לקבלת תשובות. בהצלחה, בברכה צוות המכון,מכון אברהמסון גמילה מעישון ותהמכרויות, טלפון:כוכבית 9933*