טיפול כולל

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

11/03/2009 | 07:50 | מאת: סימה

רציתי לדעת האם אצלכם במכון מציעים טיפול כולל וכוונתי היא שיש הרבה גופים שטוענים לגמול אותך מעישון באמצעי זה או אחר אשר נותן פתרון רק לצד הפיזיולוגי אבל מה עם שבירת ההרגלים של המעשן כמו הדלקת סיגריה כל פעם שמדברים בטלפון או אחרי אוכל?

11/03/2009 | 14:53 | מאת:

סימה שלום, מכון אברהמסון הוא המכון הותיק בישראל המטפל באותה דרך יחודית וטבעית כבר 25 שנה בהצלחה. לשאלתך בנוגע להרגלים,הטיפול ברוב במקרים מנתק את הקשר בין אוכל וסיגריה,קפה וסיגריה,טיול וסיגריה וכו'. ובהמשך לכך,ברוב המקרים טיפול אחד מספיק ויוצאים בתחושה של אדישות או דחייה מניקוטין. אם קרה ויש עדיין איזשהו צורך מסוים,מקבלים טיפולים נוספים. לפרטים נוספים ניתן להתקשר למכון לטלפון:כוכבית 9933* בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון ותהמכרויות, טלפון:כוכבית 9933*