גמילה מעישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

11/03/2009 | 07:46 | מאת: יוסי

מה זאת אומרת גמילה מעישון "בדרך טבעית", מה השיטה שאתם מציעים לגמילה?

12/03/2009 | 10:19 | מאת:

יוסי שלום, אנשים כבר 25 שנה לא מגיעים אלינו בגלל השיטה אלא בגלל התוצאה מכון אברהמסון הוא המכון הותיק בישראל המטפל באותה דרך יחודית וטבעית כבר 25 שנה בהצלחה. הטיפול משלב שיחת הסבר, ריפוי אנרגטי ואיזון באמצעות אבני קריסטל. ברוב המקרים טיפול אחד מספיק ויוצאים בתחושה של אדישות או דחייה מניקוטין. אם קרה ויש עדיין איזשהו צורך מסוים,מקבלים טיפולים נוספים . לפרטים נוספים ניתן להתקשר למכון לטלפון:כוכבית 9933* בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון ותהמכרויות, טלפון:כוכבית 9933*