זריקה נגד עישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

23/02/2009 | 23:43 | מאת: יבגני

אני מעוניין להפסיק לעשן, אבל אני לא בנוי לטיפול ממשוך של פגישות וכו'. שמעתי שיש זריקה נגד עישון, שזה תהליך יחסית קצר ובעל הצלחה רבה. איפה ניתן להשיג מידע בנושא? בבקשה זקוק למידע, עברתי על כל האינטרנט ולא מצאתי כלום. תודה רבה.

24/02/2009 | 10:41 | מאת:

שלום יבגני, מכון אברהמסון מטפל בגמילה מעישון והתמכרויות בהצלחה כבר 25 שנה,בדרך טבעית ויחודית, ולכן,אנו לא משתמשים ולא ממליצים על תרופות או זריקות. הצעתנו היא לגשת לרופא המטפל ולהתייעץ עימו בנוגע לשימוש בתרופות או זריקות. בברכה, צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון: (כוכבית)9933*