לוקחת זיבן כבר שבועיים ועדיין לא אפקטיבי

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

12/02/2009 | 21:49 | מאת: שלי

שלום. אני לוקחת את הכדורים כבר שבועיים ועדיין אין לי את התחושה של הפסקת עישון. כבר הפסקתי לעשן פעם אחת לחצי שנה בעזרת זיבן ואז ממש הרגשתי איך נעלם לי הצורך בסיגריה. הפעם אני ממש לא מרגישה כלום. האם להמשיך לקחת עוד שבוע ולעשן ולחכות או אולי לעבור לכדור אחר - החדש?

16/02/2009 | 12:56 | מאת:

מכון אברהמסון מטפל בגמילה מעישון והתמכרויות בהצלחה כבר 25 שנה,בדרך טבעית ויחודית, ולכן,אנו מרפאים טבעיים ולא משתמשים ולא ממליצים על תרופות. הצעתנו היא לגשת לרופא המטפל ולהתייעץ עימו בנוגע לשימוש בתרופה. בברכה, צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון: (כוכבית)9933*