מה כדאי?

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

05/11/2008 | 22:52 | מאת: מאיה

אברהמסון או אלן קאר? מה יותר יעיל מבחינת אחוזי ההצלחה? יש סכנה באחד מהם? תודה מאיה

06/11/2008 | 12:05 | מאת:

מאיה שלום, מכון אברהמסון הוא המכון הגדול והוותיק בישראל עם 25 שנות ניסיון ועשרות אלפי מטופלים שכבר הצליחו וביניהם גם מוכרים שממליצים כי אינם מעשנים לאורך שנים גם בבדיקה שערך עיתון הארץ ושלח 32 מעשנים כבדים ל-7 שיטות שונות, רק במכון אברהמסון כל המטופלים הפסיקו לעשן לנו ברור שבסוף כולם מגיעים להפסיק לעשן במכון אברהמסון אז למה שלא לעשות את זה בהתחלה! כמו כן,הטיפול טבעי לחלוטין ומשלב שיחת הסבר,שימוש בביו אנרגיה ואיזון באמצעות אבני קריסטל. ברוב המקרים טיפול אחד מספיק ויוצאים בתחושה של אדישות ודחייה מניקוטין,אם קרה ויש עדיין איזשהו צורך מסוים,מקבלים טיפולים נוספים. הטיפול הוא ללא זריקות,ללא כדורים וללא מחטים.כמו כן,אינו פולשני או כואב. לשאלתך,אין שום סכנה בטיפול אלא נהפוכו.למכון יש למעלה מ 80% כבר 25 שנה. לפרטים נוספים ניתן להתקשר למכון לטלפון:כוכבית 9933* בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית 9933*