ציפרלקס וזייבן

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

27/08/2008 | 15:55 | מאת: עדו

לפני כשנה נטלתי זייבן והפסקתי לעשן, עתה חזרתי שוב כ'כ מיזה מספר חודשים אני נוטל ציפרלקס האם יש אפשרות לקחת בשנית זייבן בד בבד עם ציפרלקס תודה

28/08/2008 | 10:41 | מאת:

עדו שלום, מכון אברהמסון מטפל בגמילה מעישון והתמכרויות בהצלחה כבר 25 שנה,בדרך טבעית ויחודית.אם כן, אנו מרפאים טבעיים ולכן,לא משתמשים ולא ממליצים על תרופות. הצעתנו היא לגשת לרופא המטפל ולהתייעץ עימו בנוגע לשימוש חוזר בתרופה. כמו כן,השימוש בתרופת הזייבן דורש מרשם רפואי,והמלצתינו אליך היא לקרוא בעיון רב את הוראות השימוש ותופעות הלוואי של כל תרופה שאתה נוטל. בהצלחה! בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית 9933*