ציפרלקס וזייבן

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

23/08/2008 | 19:04 | מאת: עדן

הלקחתי זייבן לפני שנה הפסקתי לעשן , עתה חזרתי לעישון, ככ' אני נוטל 10 גר' ציפרלקס , מה עלי לעשות בכדי לקחת שנית זייבן ולנסות שנית להפסיק לעשן

25/08/2008 | 10:32 | מאת:

עדן שלום, מכון אברהמסון מטפל בגמילה מעישון והתמכרויות בהצלחה כבר 25 שנה,בדרך טבעית ויחודית.אם כן, אנו מרפאים טבעיים ולכן,לא משתמשים ולא ממליצים על תרופות. הצעתנו היא לגשת לרופא המטפל ולהתייעץ עימו בנוגע לשימוש חוזר בתרופה. כמו כן,השימוש בתרופת הזייבן דורש מרשם רפואי,והמלצתינו אלייך היא לקרוא בעיון רב את הוראות השימוש ותופעות הלוואי של כל תרופה שאת נוטלת. בהצלחה! בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית 9933*