טיפולים

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

23/08/2008 | 00:27 | מאת: גלית

שלום היתי רוצה לדעת אם אתם מטפלים גם בפוביות יש לי פובייה מכלבים, והיתי רוצה לדעת אם אתם יוכלים באמצעות הטיפולים שלכם לעזור לי בזה! בעבר עשיתי דרכם טיפול להפסקת עישון, ואחרי טיפול אחד הפסקתי ואני מאושרת והייתי רוצה לדעת אם אפשר גם לעשות משהו לבעיה שלי עם הכלבים ואם לא האם ידוע לך על טיפול שאתה יכול להמליץ לי לבעיה הספציפית הזו תודה

25/08/2008 | 09:59 | מאת:

גלית שלום, ראשית ברצוננו לברך אותך בדרכך החדשה והנקיה מעישון!! שנית לשאלתך,במכון אברהמסון מטפלים בגמילה מעישון והתמכרויות בהצלחה כבר 25 שנה,בדרך יחודית וטבעית. פוביה כאמור אינה מוגדרת כהתמכרות ולכן,לא נוכל לעזור לך בזה באמצעות הטיפולים שלנו. אך יחד עם זאת,אנו ממליצים לבדוק על מקומות בהם ישנם אמצעים לטיפול בחרדה/פוביות. בכל אופן,מצ"ב קישור בנושא פוביות מחיות שיכול אולי לסייע לך: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%91%D7%99%D7%94_%D7%A1%D7%A4%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%AA#.D7.A1.D7.95.D7.92.D7.99_.D7.A4.D7.95.D7.91.D7.99.D7.95.D7.AA לפרטים נוספים בגמילה מהתמכרויות,ניתן להתקשר למכון לטלפון:כוכבית 9933* בהצלחה!! בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית 9933*