הפסקת עישון במכון וגמילה מאכילה.

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

08/07/2008 | 09:37 | מאת: טלי

שלום למכון אברהמסון, קודם כל אני רוצה להודות לכם על שהצלחתם לגמול אותי מהסיגריות אחרי 15 שנות עישון!!! כבר חצי שנה שאני לא מעשנת ופשוט לא בא לי לעשן!! לא יאומן שאחרי כ"כ הרבה שנים אני אדישה לזה... שמעתי רבות על הגמילה שלכם והצלחתה, ממאפים ומתוקים. אשמח אם כן לדעת במה מדובר ואיך זה עובד. תודה רבה טלי.

08/07/2008 | 09:49 | מאת:

טלי שלום, ראשית ברצוני לברך אותך בדרכך החדשה והנקיה מעישון!! שנית,בנושא התזונה יש לנו טיפול מאד מסוים בגמילה מסוכר וגלוטן. הטיפול מפחית את הדחף לכל אותם מוצרים המכילים קמח וסוכר,ומה שאוכלים זה הכל ובלי הגבלה (בשרים,דגים,פירות ירקות וכו'). ברוב המקרים טיפול אחד מספיק ויוצאים בתחושה של אדישות לעוגות ולמתוקים. אם קרה ויש עדיין איזשהו צורך מקבלים טיפולים נוספים. בנוסף,מצ"ב קישור בו תוכלי לקבל הסבר מלא על אופן הטיפול במכון http://www.abrahamson.co.il/content.asp?master_id=1896 לפרטים נוספים נשמח למסור בטלפון "כוכבית 9933* בהצלחה גם לך!! בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית 9933*