ייסורי גמילה-כמה זמן ?

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

31/05/2008 | 06:50 | מאת: דינה

הפסקתי לעשן לפני 4 ימים ואני שמחה מאד על כך ! שלא לדבר על הסובבים ! הגוף-כנראה פחות שמח - בשלב זה. אני אוכלת וישנה ה מ ו ן ! כמה זמן עד שהגוף מתנקה מכמויות הניקוטין שנצברו - קופסה ליום במשך 20 שנה ?! קשה מאד גם להילחם בהפסקת ההרגל, וגם באוכל המפתה, ובפה - שחושק כל הזמן משהו.... תודה מראש על תשובתך, לפי נסיונך הרב, דינה

02/06/2008 | 09:08 | מאת:

דינה שלום, ראשית ברצוני לברך אותך בדרכך החדשה והנקיה מעישון!! שנית התופעות שאת מתארת מוכרות מאד וקשורות לתהליך הפסקת העישון.הן חולפות כעבור זמן מה והגוף מתאזן. כמו כן,אנשים נגמלים פיזית אחרי 21 יום וכעבור שישה עד שנים עשר שבועות הגמילה היא טואטלית. בנוסף אנו ממליצים להגדיל את כמות המים שאת שותה ואף את כמות הקפה/תה לפחות ב 21 יום הראשונים.זה אמור לתת לך את אותה את אותה ערנות שחסרה בשל המחסור בניקוטין. לפרטים נוספים נשמח למסור בטלפון:כוכבית 9933* בהצלחה גם לך!!! בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית 9933*