הפסקתי

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

28/05/2008 | 23:10 | מאת: אבי

אז אכן אני לא מעשן מאז ה 31-3-08 בזכות מכון אברמסון (3.5קופסאות ביום) אבל יש לי תופעות לוואי מוזרות ואני מחפש פיתרון. בזמן השינה אני סובל מיובש בפה - דבר שלא היה בזמן שעישנתי וחוזר על עצמו בעת הנסיונות להפסקת העישון .(גם בפעמים קודמות זה קרה) כמו כן אני קם בין 3 ל5 פעמים כל לילה לצרך מתן שתן. גם תופעה זו חוזרת על עצמה בכל פעם שאני מנסה להפסיק לעשן. למה זה כשור ומה עושים לצורך מניעה???? אבי

29/05/2008 | 14:26 | מאת:

אבי שלום, ראשית ברצוני לברך אותך בדרכך החדשה והנקיה מעישון!! שנית לשאלתך,התופעות שתארת מוכרות מאד וקשורות לירידה בכמות הניקוטין בגוף. הן חולפות כעבור זמן מה והגוף מתאזן. כמו כן,הצורך המוגבר שלך למתן שתן נובע ככל הנראה משתיית מים מרובה, וזה מצויין!!! בכל אופן,לשאלות נוספות נשמח לענות לך בטלפון:כוכבית *9933 בהצלחה גם לך!! בברכה צוות המכון, מכון אבהרמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית 9933*