גמילה מסיגריות

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

16/05/2008 | 09:07 | מאת: ייי

שלום לכולם, אני לא מעשנת כבר כמעט 4 שבועותתתת אני ממש ממש מאושרת רציתי לדעת ביום שעשיתי את הטיפול לא הרגשתי שום שוני... ונכון להיום עוד לא נגעתי בסגרייה, שזה ממש הזוי, אני כל הזמן בודקת את עצמי ז"א בבוקר שאני קמה ומכינה לי את הקפה, אני אומרת לעצמי מה לא בא לך עכשיו סיגריה? ובאמת לא בא לי!!!!!!!!!! אני יוצאת לבלות שותה אלכוהול (שזה הכרחי עם סיגרייה) וגם תודה לאל ממש לא בא לי אבל מה שכן אם אני עוברת ליד אנשים מעשנים העשן של הסיגריה בא לי טוב ז"א כמו זיכרון מתוק, זה לא שאני יושבת מסביב לריח ונושמת את זה , אבל במצב כזה אני מריחה וזה ממש בא לי דיי טוב, ואין לי צורך לעשן בהתחלה באמת הקפדתי לא להיות באיזור של זה , עכשיו אני כבר אוטטו 4 שבועות ואני לא בורחת כמו בהתחלה מהאנשים שמעשנים, כמובן שאני לא נדבקת אליהם אבל שוב אני לא יוכלה לברוח כל החיים שלי ויותר מיזה הריח לא מציק לי שאלה שנייה שייש לי אלייך!! כבר 3 פעמים שאני חולמת בלילה שאני בסיטואציה כזו של באה להדליק סיגרייה ובסופו של דבר אני לא מדליקה מה זה אומר?? תמיד זה סיטואצייה אחרת אבל עדיין תמיד בחלום אני ממש חייבת סיגריה מחזיקה אותה ביד ובסופו של דבר לא מדליקה על מה זה מעיד<<<

18/05/2008 | 12:18 | מאת:

שלום, ראשית ברצוני לברך אותך בדרכך החדשה והנקיה מעישון!!! שנית,את מתארת תופעות מוכרות ורגילות לחלוטין הקשורות להפסקת עישון, אשר חולפות כעבור מס' שבועות בהן הגוף מתאזן.שכן כעבור שלושה שבועות הגמילה היא טוטאלית. ובנוגע לחלומות,הסירי דאגה מליבך משום שזה טבעי לגמרי ומראה גם על תהליך פרידה מהסיגריות. וכפי שהתופעות שהזכרתי חולפות כעבור מס' שבועות, איתן יחלפו כמובן גם החלומות. נשמח לענות לך על שאלות נוספות גם בטלפון-כוכבית *9933 בהצלחה גם לך!!! בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית 9933*