גמילה מסיגריות

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

14/05/2008 | 14:36 | מאת: מורן

האם סדנאת הגמילה עישון דרך הקופת חולים יעילה ושווה להירשם אליה?

15/05/2008 | 10:42 | מאת:

מורן שלום,מורן שלום, אנו במכון אברהמסון מטפלים בגמילה מעישון והתמכרויות בדרך טבעית בהצלחה כבר 25 שנים. ברוב המקרים טיפול אחד מספיק, ובמקרים בודדים בהם קיים איזשהו צורך מסוים, מקבלים טיפולים נוספים. זהו מכון פרטי ולכן, אין לנו קשר לסדנאות הגמילה למיניהן דרך קופות החולים,ויעילותן. במידה ותרצי לקבל פרטים נוספים על המכון, נשמח למסור לך בטלפון :כוכבית *9933 בהצלחה גם לך!!! בברכה צוות המכון מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית 9933*

08/07/2008 | 11:14 | מאת: גילי

הי מורן, אני השתתפתי בסדנא להפסקת עישון לפני חצי שנה וזה היה ממש מעולה. הסדנא הונחתה ע"י פסיכולוג והיינו כ 13 אנשים. לי מאוד עזר לשתף אחרים ולשמוע אחרים, כמו כן המנחה המליץ על זייבן שמאוד מאוד עזר. זה מאוד עוזר כשיש מישהו שמלווה אותך בגמילה כי יש כל מיני תופעות לוואי, שאלות, פחדים, חששות וכו. אני כבר חצי שנה לא מעשנת ומאוד ממליצה על הסדנאות האלו. בהצלחה :)