לאחר גמליה אצל אברהמסון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

23/04/2008 | 09:06 | מאת: שקד

היי אני עברתי גמליה לפני יום, הצורך לעשן מאוד מאוד חזק, בעלי כשיצא מהטיפול טען שהוא לא הרגיש צורך בכלל בסיגריה, אצלי זה מופיע אחת לכמה דק' הרצון הנ"ל מה לעשות?

04/05/2008 | 15:23 | מאת:

שקד שלום, ראשית אנו מברכים אותך בדרכך החדשה והנקיה מעישון!! כמו כן, היה ובמקרה שלך את מרגישה קושי מסוים,אבקש מאמיר מנהל התמיכה של מכון אברהמסון,ליצור איתך קשר בהקדם. בהצלחה גם לך!! בברכה צוות המכון מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית *9933