השפעות הזיבאן

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

27/11/2006 | 18:00 | מאת: אליהו דוד

שלום רב, אני בשבוע השני של הגמילה בעזרת זיבאן ופשוט לא מצליח לישון! גם כשאני כבר נרדם השינה היא קלה וטרופה, האם יש מניעה לקחת כדור שינה? תודה

01/12/2006 | 10:53 | מאת:

שלום אליהו, אחת מתופעות הלוואי של הזייבן היא עוררות. בדרך כלל הסיבה לכך קשורה ללקיחה לא נכונה של התרופה. את הכדור השני, יש לקחת 8 שעות לאחר הכדור הראשון, ולא יאוחר מהשעה 4-5 אחה"צ. במידה ואתה מקפיד על דרך הלקיחה, אני ממליצה לחכות עוד מספר ימים ולראות באם חל שינוי לטובה. אין טעם להוסיף כדור שינה שיתכן ויש לו פוטנציאל התמכרות. במידה ולא יחול שינוי, תוכל לקחת רק כדור זייבן אחד בבוקר. בהצלחה, ד"ר איה פלג