מחלת ה- COPD

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

16/07/2006 | 14:38 | מאת: ליאת

שלום... אבא שלי הובחן לפני כמה חודשים כחולה COPD (הוא בן 52). הוא מחובר לחמצן 24 שעות ולוקח כדורים שונים. רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות על מנת לעזור לו להתגבר על המחלה, והאם הוא יכול להמשיך לחיות עוד שנים רבות עם מכשיר החמצן ... לפי מה שהבנתי מהרופאים עם מכשיר החמצן הוא יכול לחיות על 120- אבל לפי כל המידע שאני קוראת באנטרנט- שמדובר במחלה סופנית שלא משאירה יותר מידי זמן לחיות... אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין במחלה הזו..

17/07/2006 | 13:51 | מאת:

שלום ליהי, זה לא הפורום המתאים למתן תשובה לשאלתך. יש לפנות לרופאים שזה תחום התמחותם. מאחלת בריאות ואיכות חיים טובה לאביך. בברכה, ד"ר איה פלג