גמילה מוצלחת

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

21/05/2006 | 01:47 | מאת: גילת

אני רק רוצה לעודד את כל מי שמנסה להפסיק לעשן. אני עישנתי הרבה שנים קופסא ליום ואני לא מעשנת כבר 4.5 שנים. נעזרתי בזייבן. ההרגשה ניפלאה, אפשר לעשות ספורט ביתר קלות, לעלות במדרגות, לצחוק מבלי להשתעל לשיר בקול צלול והעיקר לא לחטוף ברונכיט ספסטית כל הזמן. אם אתם עוברים את החודש הראשון אחר כך זה קל יותר. שווה, זה ניפלא. הכי חשוב לאחר הגמילה הראשונית לעולם אבל לעולם לא לקחת סיגריה לפה. כי ככה חוזרים לעשן בקלות וחבל. להחליט שאתם עם הדבר המגעיל הזה גמרתם. וזה ממש לא חסר לי כייף גדול בלי זה. והגוף מסתדר יפה מאד בלי הניקוטין תאמינו לי, זה כמו סם וצריך לעשות גמילה זה הכל. היום אני בורחת כאשר מעשנים לידי אני לא סובלת את הריח זה עושה לי ממש רע. ואני עישנתי בערך 20 שנה. אז בהצלחה לכולם .

21/05/2006 | 09:06 | מאת:

שלום גילת, תודה על דברי העידוד - מקוה שגולשי האתר ישאבו הרבה כח מדבריך! בברכה, ד"ר איה פלג