היתנגשות בין תרופתית

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

01/04/2006 | 23:02 | מאת: אילנה

שלום לך ד"ר איה פלג אני לוקחת כדורי סיניקל כדורים להרזיה וגם אפובנט לאנלציה רוצה לדעת אים אפשר יחד עים כדורי זיבן נגד עישון אודה לך מאוד אם תואילי לענות לי אילנה

02/04/2006 | 14:25 | מאת:

שלום אילנה, אסור ליטול את תרופת הזייבן למי שסובל מבעיות אכילה - בולמיה או אנורקסיה. איני יודעת את הסיבה ללקיחת תרופת הסיניקל שאת לוקחת ולכן עליך להתייעץ עם הרופא המטפל. אין ספק , כי לאור העובדה שאת סובלת מאסטמה ונעזרת בתרופת הארובנט, יש חשיבות רבה להפסקת עישון על ידך. ניתן להעזר בתחליפי ניקוטין (מדבקות, מסטיק, משאף) להקלת סמפטומי הגמילה הפיזיים. בהצלחה, איה