השפעת עישון על תפקוד מיני

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

10/03/2006 | 19:52 | מאת: גיל

ד"ר איה פלג,ערב טוב הנני משען ממוצע ולאחרונה אני חש הפחתה ביכולת הזקפה המלאה,שאלתי מיתיחסת לקשר בין השניים ,ובמידה וקיים קשר,מה דרך הטיפול.? האם קיים צורך ממשי בהפסקת עישון.איך וכעבור כמה זמן יחול השינוי.? במידה ויש או אין צורך להפסיק את העישון האם ישנן תרופות לפתרון הבעיה? תודה על תשומת הלב קורא נאמן :-)

12/03/2006 | 20:41 | מאת:

שלום גיל, קיים קשר מוכח בין עישון ובין בעיות אימפוטנציה בקרב גברים. ישנן גם סיבות נוספות לכך ולכן רצוי לפנות לרופא מטפל לצורך אבחון וטיפול. בכל מקרה, זוהי סיבה מצויינת, אחת מרבות, מדוע כדאי להפסיק לעשן! בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il