חדשה

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

09/03/2006 | 17:04 | מאת: mixyboy

שלום! אני חדשה כאן. הפורום נראה לי קצת מוזר. מן שאלה/תשובה כזה.? אני מסתובבת בהמון קהילות, וזה קצת מוזר לי? לא רוצה להקניט או משהו כזה, פשוט רוצה להבין איך זה עובד כאן?? מה? מדברים רק עם המנהלת? נראה רשימתי כזה... אני נעזרת המון בפורומים, בעיקר כעת עם הפסקת העישון שלי. אני כבר שלושה שבועות לא מעשנת. מרגישה ממש בסדר, אבל החלפתי התמכרות בהתמכרות - לא מפסיקה לאכול!!!!! הצילו!!!!

12/03/2006 | 20:28 | מאת:

שלום, מוזמנת להעזר ולעזור לגולשי האתר! ולשאלתך, לא בהכרח חייבים לעלות במשקל בזמן הפסקת עישון. מודעות, שמירה על הרגלי האכילה, פעילות גופנית ושתיית מים - תורמים לכך. תרופת הזייבן ממתנת את בולמוס האכילה והעלייה במשקל וזוהי אחת מיתרונות השימוש בתרופה. בולמוס האכילה קשור לחסך סביב הפה ותוכלי למתן זאת על ידי אכילת ירקות (גזר, פלפל, מלפפון) חתוכים בצורת סיגריות , הכנסת קיסם, ,סיגריה מפלסטיק או גרעין של פרי. תאמצי שיטות אילו במקום אכילת דברים משמינים. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il