שלום הצילו

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

06/03/2006 | 13:20 | מאת: יהודית

שלום . אני מיואשת אני מעשנת 20שנה.ואני ממש רוצה להפסיק! אין יום שאני לא חושבת על זה. תמיד הפליא אותי המשפט אם אתה רוצה אתה יכול .אני מאוד מאוד רוצה אבל כל הזמן נשברת. נסיתי כל מיני שיטות זייבן,(שעשה לי רע) להפחית.להפסיק לגמרי. אני ממש כבר לא יודעת מה לעשות.(קבוצת תמיכה זה ממ ש לא אני. אני מסרבת להאמין שאני ימשיך להיות אדם מעשן.זה ממש מגעיל אותי כבר. ד.א. אני נמצאת בסביבה מעשנת משפחה חברים.(זה לא תירוץ אני יודעת אבל זה גם לא עוזר) הצילו.... למשיהו יש טיפ בשבילי . אני פוחדת שאני חלשת אופי... מה שמתלווה אל זה זה סוג של שנאה עצמית . לעולם לא הצלחתי להפסי ק לעשן ליותר מכמה שעות

07/03/2006 | 12:26 | מאת:

שלום יהודית, ציינת סיבות מצויינות וניכר כי את מעוניינת להפסיק לעשן. אינך "חלשת אופי" כהגדרתך, אלא את מכורה פיזית ונפשית לסיגריות! על מנת להצליח חשוב להעזר בתחליפים תרופתיים ולהסתייע בטיפול נפשי התנהגותי של מומחה גמילה מעישון. זוהי הטכניקה היעילה ביותר לגמילה מעישון ואני מציעה לך לנסותם, בעיקר לאור חוסר ההצלחה בגמילה לבד. רבים אחרים מצליחים ואין שום סיבה שגם את לא תצליחי! האמיני ביכולתך ותכנני את הגמילה. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il

07/03/2006 | 18:00 | מאת: יחיאל

היי יהודית . עד לפני כשלושה חודשיים , עישנתי כ50-60 סיגריות כל יום 360 יום בשנה לא היה מצב שאני לא אם סיגריה ,וסבלתי נוראית משיעול רצחני,צרבות סירחון תמידי של עשן ,נרקומן אמיתי , ולא האמנתי בחיים שאפשר לחיות ללא סיגריות.וכמוך כל הזמן רק רציתי וחלמתי על . אולי לא להפסיק לפחות לרדת בכמות לעשן פחות ,וניסיתי גם כמעט כל מה שכתבת ,וכלום. עד ש..... ניתקלתי בפירסומת של קופ"ח כללית על גמילה מעישון ,התקשרתי כמובן הייתי מעוד סקפתי ולא האמנתי לשניה אחת שזה רציני אבל בשביל המצפון נרשמתי לסדנא לגמילה מעישון. הפגישה הראשונה איזה אשה נחמדה סיפרה את כל הסיפורים שכולנו כל המעשנים מקירים.לאחר הפגישה כולנו יצאנו לעשן כאילו כלום.אבל פגישה שניה נפל האסימון ואותה גברת נחמדה שהעבירה את המפגשים,החלה קצת לילחוץ ולגעת בנקודות כואבות לגביי ההרגל הנ"ל תוך נסיון לשכנע לשימוש בתחליפים למינהם . לאחר פגישה שנייה ,כבר התחלתי ושים לב לספור סיגריות לעשן ממש פחות כ 5-10 ביום,פגישה שלישית כבר הגברת המכובדת לחצה על יום הפסקת עישון. שזה לדעתי הכלי הכי חשוב התהליך ההפסקה.כמובן שהתחייבתי להפסיק.וזהו מאותו יום אני לא מעשן. הגברת הנ"ל זוא ד"ר פלג אז אם את באמת רוצה להפסיק לעשן .רוצי לסדנא שלה.

07/03/2006 | 21:36 | מאת:

שלום יחיאל, דברי העידוד שלך חזקים בעוצמתם ואני בטוחה כי תהיה להם השפעה על הגולשים באתר. המוטיבציה שלך, האמונה ביכולתך להצליח והמאמץ שהשקעת היו חיוניים לתהליך והם אילו שהביאו להצלחה. התמד בכך ותמשיך להנות מיתרונות הגמילה ומהנצחון על התלות. בהצלחה, איה