משתמש בזיבן כבר שבוע ולא מפסיק להשתעל

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

05/03/2006 | 12:59 | מאת: נועם

שלום ד"ר פלג, אני משתמש בזייבן כבר שבוע ימים, ירדתי בסיגריות במדרגות שקבעתי עם עצמי, וכרגע אני כבר לא מעשון, מרגיש מצוין, ואת תופעות הלוואי לא הרגשתי כלל. אולם מהיום השלישי היום בו ירדתי לחצי חפיסה (הייתי מעשן כשתי חפיסות) אני לא מפסיק להשתעל ויש לי בגרון לחה שלא יוצאת. מה עושים והאים אפשר להשתמש בתרופה לניקוי \ הוצאת לחה? תודה מראש.

06/03/2006 | 12:34 | מאת:

שלום נועם, השיעול והליחה אינם קשורים לתרופת הזייבן, אלא לניקוי הגוף מחמרי העישון. זהו תהליך חיובי שימשך בתקופה הקרובה. ריסני הנשימה מתחילים לצמוח והעתרן (זפק) שהצטבר יוצא החוצה ולכן אתה חש את התחושות שציינת. הדבר קשור גם לכמות העישון הגבוהה שציינת. עם הזמן התופעות תחלופנה. בדרך כלל אין צורך בטיפול תרופתי. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il