שימוש חוזר בזיבן

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

02/03/2006 | 07:08 | מאת: דנה

ד"ר איה פלג שלום בעבר השתמשתי בזיבן וזה עזר, אך מסיבות אישיות הפסקתי לאחר שבועיים, וחזרתי לעשן, שאלתי היא האם היום לאחר כמה חודשים ניתן להתחיל את הטיפול שוב?? דבר נוסף הייתי רותה לדעת מה דעתך על מדבקות הניקוטין? תודה מראש

02/03/2006 | 12:46 | מאת:

שלום דנה, אין שום בעייה להתחיל בשנית את הטיפול בזייבן. מדבקות הניקוטין מסייעות במיתון סמפוטומי הגמילה הפיזיים בהעדר ניקוטין שהוא החומר הממכר. המדבקות יעילות ומסייעות בתהליך הגמילה וברוב המקרים אין תופעות לוואי. חשוב לזכור, כי אסור להעזר במדבקות ולעשן! מתחילים את הטיפול במדבקות ביום ההפסקה. תרופת הזייבן מסייעת מעבר למיתון סמפטומי הגמילה הפיזיים, גם בהורדת הדחף לעשן ובמיתון העלייה במשקל. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il