זיבן- לוקח כדורים ולא עוזר כלל

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

26/02/2006 | 11:33 | מאת: אבי

אני בן 48 מעשן כבר כ-30 שנה קופסה ליום, קניתי את הכדורים אני לוקח אותם כבר 10 ימים ולא רואה שום שיפור מה עושים?

27/02/2006 | 16:00 | מאת:

שלום אבי, תרופת הזייבן אינה "תרופת פלאים" ועל מנת להרגיש את מלוא האפקט עליך להתקדם בתהליך הגמילה. יש לתרגל ירידה בכמויות העישון ולאחר מכן (7-14 יום מתחילת הטיפול) לקבוע יום הפסקת עישון. התרופה ממתנת סימפטומי הגמילה הפיזיים בהעדר ניקוטין, מורידה הדחף לעשן וממתנת העלייה במשקל. סיוע מקצועי של מומחה גמילה מעישון מסייע מאד ומעלה שיעורי ההצלחה. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il

27/02/2006 | 19:46 | מאת: nisso

אבי שלום , הפסקת העישון תלוייה רק בך ולא תלוייה בשום גורם אחר, חשוב שתדע עד כמה אתה רוצה ומעוניין להפסיק, הכדורים רק עוזרים לך להוריד את הדחף לעשן, אני בן 48 , עישנתי עד לפני חצי שנה כמעט 60 סיגריות ליום במשך 30 שנה לקחתי ונעזרתי בכדורים וכיום אני נקי לחלוטין. יותר נכון אני לא זוכר מתי עישנתי. אבי הפסקת העישון תלוייה רק בדבר אחד דבר מאוד פשוט והוא "החלטה" מהרגע שאתה מחליט שום דבר בעולם לא יחזיר אותך לעשן, אני אגדיל ואומר שצרכתי את הכדורים רק למשך 5 ימים בלבד והייתי מכור כבד אבל כשה נפל לי האסימון והחלתתי להפסיק לעשן כבר לא הייתי זקוק למאום ואחרי יום וחצי שככתי שעישנתי פעם . אבי זה נשמע לך דימיוני אבל זה נכון . לא מספיק לרצות ואל תבנה שהכדורים יעזרו לך צריך להחליט, הסיגריות מורידות את איכות ורמת החיים לאפס. רק אתה יכול לעזור לעצמך. קבל טיפ שלי זה עזר.... תדמיין כל יום לפני השינה שאתה כבר לא מעשן מעל שנה ואתה מרגיש ומריח נפלא ואתה אומר לעצמך, למה לא היה לי את השכל הזה ליפני 30 שנה? עוד דבר קטן אבי ...אני לא אוכל להסביר לך את ההרגשה ללא סיגריות אני פשוט אדם חדש, אבי בהצלחה.