תופעות לוואי של זייבן

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

25/02/2006 | 23:21 | מאת: רוני

איה שלום רב, אני מעשנת כ-15 שנים ורציתי לדעת מה ידוע לך על תופעות הלוואי של זייבן? חברה שלי נטלה את הכדורים כיום היא לא מעשנת אך התלוננה על תופעה של עצירות, ותופעות נוסופות שקשורות למצב רוח. אשמח באים תוכלי לציין בפני את תופעות הלוואי הידועות לך. בברכה, רוני

27/02/2006 | 15:56 | מאת:

שלום רוני, תופעות הלוואי שתיתכנה בנטילת תרופת הזייבן הן: יובש בפה, בחילות, סחרחורות ועוררות. הן לא חייבות להתרחש ולעיתים הן חולפות עם התקדמות תהליך הגמילה. התופעות שציינה חברתךלא קשורות לתרופת הזייבן אלא לתהליך הגמילה עצמו, הפיזי (עצירות) והנפשי (מצב רוח). בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il