הפסקת עישון וירידה במשקל?

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

04/02/2006 | 23:40 | מאת: אירית

דר' איה שלום, לפני שבועיים התחלתי בדיאטה, בכוונתי להמשיך ולרדת עוד כ-6 ק"ג, אני מתכוונת להתחיל ולנסות להפסיק לעשן בימים הקרובים בעזרת הזייבן, השאלה שלי, האם זה אפשרי בכלל לרדת במשקל (אם לא לעלות, או לשמור) כאשר הנני שומרת על דיאטה בריאה, מאוזנת ובשילוב עם פעילות גופנית. (שמעתי על עלייה במשקל, או שמירה, אך האם אפשר גם לרדת אם מקפידים על כל הכללים). תודה רבה

07/02/2006 | 09:44 | מאת:

שלום אירית, לא בהכרח חייבים לעלות במשקל בזמן הפסקת עישון. מודעות, שמירה על הרגלי האכילה, פעילות גופנית ושתיית מים - תורמים לכך. תרופת הזייבן ממתנת את בולמוס האכילה והעלייה במשקל וזוהי אחת מיתרונות השימוש בתרופה. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il