פטרת בציפורניים. תרופה חדשה?

דיון מתוך פורום  רפואת עור

13/12/2003 | 11:07 | מאת: גדי

שלום שמעתי שיש תרופה (חדשה כנראה ) שקשורה באופן מסויים לכליות והיא עדיפה על כל התרופות שקשורות לתפקודי הכבד כמו: sporanox ; terbinafine מה שם התרופה ואם אפשר לקבל מידע עליה? או לתת לי קישור לאתר ששם אפשר לקבל מידע על התרופה.

13/12/2003 | 17:03 | מאת: עידו

טרבניאפין היא תרופה מעולה לפטרת ציפורנים.... היא של חברת טבע צריך לקחת כל יום כדור במשך כמה חודשיים ומעקב של תיפקודי כבד לי היא עזרה באופן מושלם (והיתה לי פטרת קשה) מרשם רופא חובה

14/12/2003 | 06:27 | מאת: דני

כפי שאמרת, מחייב מרשם רופא, לכן זהו טיפול אישי שבא בעקבות אבחנה אישי. לכן, יכול להיות שזה עוזר לאחד ולא עוזר לאחר........והכי חשוב: יכול להיות שזה מזיק לאחר (כמו שהרבה מאד כדורים גורמים !!!). הרבה בריאות לכולנו דני