מידע חשוב

דיון מתוך פורום  רפואת עור

13/12/2003 | 10:04 | מאת: דינה

שלום לכולם ברצוני לידע אותכם במידע חשוב ורציני שאני סבלתי מויטלגו במשך שנים טובות ועברתי אינספור טיפולים ומשחות שהיו עוזרות לי זמנית והמחלה הייתה חוזרת שוב ושוב. התחלתי לפני שנתייים להשתמש ב3 מוצרים טבעיים לחלוטין שאת המידע עליהם קבלתי מחברים קרובים ולאחר חודשיים שימוש המחלה עברה והפיגמנטים שהיו לי נעלמו לחלוטין. ועד היום אני משתמש במוצרים האלה ואיכות החיים שלי השתנתה ללא הכר. באם רצונכם באינפורמציה מלאה יש להתקשר לדינה 058267914 בריאות ואריכות ימים משה

13/12/2003 | 10:45 | מאת: איילה אלפי

משקה אינטרא שווה לתחת כברניסו וניסינו והחרטה חוגגת באינטרנט המופקר כל אחד רופא במסווה של " עזר לי " יעני עזר לי באופן אישי.

13/12/2003 | 11:02 | מאת: דינה

להשמיץ קל. להקשיב קשה יותר. גם אם ניסיתם וזה לא עזר לכם, אין הדבר אומר שזה לא עזר לנו. הרבה חברים שלנו שותים קבוע ושפע ההתנסויות הן חיוביות מאוד. אז לפני שמוחקים משהו, כדאי להקשיב אצלכם פנימה... אני מבינה שהמצוקה באמת אמיתית, אך יש אנשים שעליהן זה משפיע לטובה !! בהצלחה ולבריאות דינה

14/12/2003 | 00:33 | מאת: ענת

למה אתה כותב שהשם שלך דינה ובסוף כותב משה? אח"כ אתה חושב שאנשים באמת יאמינו לך??

14/12/2003 | 23:20 | מאת: משה

שמי משה ואני הוא שכותב את ההודעה. למען היושר וההגינות הנני לקוי בשמיעה ואינני יכול לדבר בטלפון ולכן רשמתי את אשתי דינה שהיא שומעת ותדבר בשמי בטלפון. ולהשומע ינעם...