עור פנים שמנוני מאד-מחפש תכשיר או טיפול יעיל

דיון מתוך פורום  רפואת עור

29/11/2003 | 16:42 | מאת: טוני

ד"ר שלום אני כבן 39 ומזה זמן רב עור הפנים ממש שמנוני אין לי פצעונים או פריחה ,אחרי מקלחת כעבור כשעה העור חוזר לסורו השמנוני. האם ישנו תכשיר כלשהו או טיפול יעיל תודה רבה

03/12/2003 | 00:10 | מאת: דנה

יש אבקה שנקראת אבקת פרופוליס והיא בצבע העור. אפשר לקנות אותה אצל קוסמטיקאיות. יש לי גם עור שמן ואחרי שלוש שעות בערך העור חוזר שוב להיות שמנוני, אבל לפחות יש שלוש שעות נורמליות. וגם, לפני שאתה שם את האבקה כדאי לך לקנות קרם לחות ללא שומן למראה מאט, ואותו שמים לפני האבקה.

03/12/2003 | 08:49 | מאת: טוני

תודה דנה