פילינג- סדר גודל_סיכונים_יעילות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

28/11/2003 | 20:43 | מאת: רוני זנדברג

שלום אני מתכוון לעשות סדרה של 3-4 טיפולים בפילינג בינוני מה הסדר גודל המשוער פחות או יותר לטיפול? סדר גודל משוער והאם ישנן טיפולים אחרים חוץ מפילינג לשם טיפול בצלקות אקנה ונזקי שמש והאם פילינג הוא הפתרון הטוב ביותר? תודה רבה

29/11/2003 | 12:53 | מאת:

סדר גודל משוער של מה? פילינג בינוני לא תמיד מצליח להעלים את כל צלקות האקנה - כך אני מסבירה למטופלים שלי שעוברים פילינג מסוג זה. האופציה בפילינג היא לבצע אותו על ידי לייזר, בחרי מקום אמין דוגמאת מרפאות ד"ר אלמן. או פילינג עמוק. או קרמים. הכל תלוי בסדר גודל הנגעים שלך מרקוס

29/11/2003 | 13:17 | מאת: רוני זנדברג

סדר גודל של מחירד"ר בתשבע מרקוס כתב/ה: