קונדילומה? מה עכשיו ?...

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/11/2003 | 18:22 | מאת: רון

שלום, היום עברתי טיפול קצר להסרת שתי יבלות על איבר המין שזוהו כ" קונדילומה ". הטיפול כלל צריבה והסרה. (לא נורא). הרופא לא נתן לי משחות ופשוט שלח אותי לדרכי לאחר חמש דקות. האם עלי למרוח משחות מסוימות ? תודה , רון

02/12/2003 | 15:32 | מאת: elish

קנדילומה, יכולה להיות סרטנית וצריך לעשות ביופסיה. רצוי גם לקיים יחסי מין עם קונדום כי בת הזוג יכולה להדבק . עד שאין תשובה מהביופסיה ראה עצמך כמדביק פוטנציאלי. מקווה שלא הפחדתי אותך, אך עדיפה הזהירות על השאננות.