חייב תשובה דחוף!!!

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/11/2003 | 22:48 | מאת: ++++++++++++++++++++++++++++++

24/11/2003 | 22:52 | מאת: ++++++++++++++++++++++++++++++

לד"ר שלום רב!!! אני בן 16 ולפני כ4 חודשים עשיתי החלקה בשיער ... כמה ימים אחרי זה התחיל לי נשירה בשיער ועד היום וזה נשירה יחסית גדולה כל יום וזה לא עוצר... יש לי שיער קצר... מה ממולץ לעשות כדיי לעצור זאת??? חייב תשובה דחוף תודה

25/11/2003 | 16:57 | מאת:

פנה לרופא עור על מנת שיבדוק האם יכולות להיות סיבות אחרות לנשירה היות ולא הגיוני שהחלקת שיער רגילה תגרום לנשירה במשך 4 חודשים.

27/11/2003 | 23:01 | מאת: סיוון-זקוקה נואשות לעזרה

מה זה עשבי קדם ואיזה תכשירים לאקנה יש להם?גם גלולות?ומאיפה אפשר לקנות את התכשירים שלהם?