פצעים וגירודים ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/11/2003 | 00:17 | מאת: יונה

אני בת 48 ולפני מספר חודשים התחילו להופיע לי העיקר באיזור הרגליים פצעונים הדומים להרפס.. כמו כן, יש גירודים ו"התחלות" של פצעונים שלפעמים נעלמים ולפעמים מתפתחים לפצעונים הנ"ל. רופא המשפחה סבר תחילה שזהו הרפס אולם רופא העור חושב שזו אלרגיה. אודה לך על המלצותיך.

24/11/2003 | 00:46 | מאת:

קרוב לודאי שרופא העור מבין טוב יותר בתפרחות עוריות ואתפלא מאד אם יש לך הרפס בשתי הרגלים. לכי עם המלצות רופא העור שלך מרקוס

24/11/2003 | 14:04 | מאת: יונה

תודה על התשובה הזריזה. אשמח אם תמליצי מה עלי לעשות על מנת לפתור את הבעיה והסיבות האפשריות לתופעה הזו. תודה.