נקודה אדומה ברגל

דיון מתוך פורום  רפואת עור

23/11/2003 | 17:07 | מאת: יעל

כבר הרבה זמן שיש לי נקודה אדומה על הרגל שנראית כמו עקיצה. היא לא כואבת, לא מגרדת וגם לא גדלה או משהו כזה. היא נראית אותו דבר מהרגע שהיא צמחה. האם פירוש הדבר נקודה סרטנית?! האם יש לי ממה לדאוג?! חשוב לציין שאני אראה רופא עור בעוד כשלושה שבועות. בנוסף, אני בהריון (למרות שהנקודה הופיעה הרבה לפני שנכנסתי להריון). האם העובר יכול להיפגע מכך???

24/11/2003 | 00:56 | מאת:

קרוב לודאי שאין מקום לדאגה, ושזה יכול לחכות 3 שבועות. ברור לך שאיני יכולה לדעת מה זה לפי תיאורך, אלא רק לשער לגבי קשת רחבה של נגעים עוריים בהריון ובכלל מרקוס