דחוף דחוף!

דיון מתוך פורום  רפואת עור

23/11/2003 | 17:03 | מאת: נעמה

בעלי סובל כבר כמה שנים מקשקשים בראשו, אך לרוב הן באות ונעלמות כל כמה זמן. בשנה האחרונה הוא סובל (ממש סובל!) מקשקשים. הראש שלו מלא לגמרי, הוא מתעורר בלילה מרוב גירודים, הן הכרית והן הבגדים שלו ממש מלאים בקשקשים, והן הולכות ונעשות יותר ויותר גדולות! ניסינו כבר כל שמפו אפשרי אבל התופעה פשוט לא נעלמת. בנוסף, אני לא יודעת אם יש קשר או לא, מאחורי שתי אוזניו יש לו קילופי עור נוראיים, ולמרות שהוא מנסה הוא לא יכול להפסיק לגרד שם, מצב שגורר אחריו הרבה דם. אנחנו כבר לגמרי נואשים (מה עוד שקבענו תור לרופא עור אך רק בעוד חודש!) מה אפשר לעשות שלא עשינו??? אנא התייחסו לשתי התופעות שציינתי בנפרד (אלא אם כן אפשר לטפל בשתיהן גם יחד!)

24/11/2003 | 00:58 | מאת:

נסי לקנות תכשיר הקרוי קסריאל קפילייר, ולמרוח אותו לקרקפת כל ערב בשילוב עם שמפו לקשקשים כמו אלפוסיל. מאחורי האוזנים- קרם קורטיזון הניתן ללא מרשם. אם הבעיה כה דחופה מדוע חיכיתם שנים??? מרקוס

08/12/2003 | 22:03 | מאת: שגית

אנא צרי קשר יש לי משהו לשלוח לך שעשוי לעניין אותך