כתמי עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

23/11/2003 | 16:29 | מאת: דקלה

שלום , אני סובלת כמספר שנים מפצעים באזור הישבן עם התפשטות לרגליים ובמפשעות. היו תקופות שלא יצאו לי פצעים אך אחד הבעיות של העור שלוקח לו המון זמן לחזור לצבע המקורי שלו ונשארים לי כתמים , ובנוסף שמתי לב כי הפצעים שיוצאים בכל חלקי הגוף יוצאים באותם מקומות פעם אחר פעם , אני ממש לא יודעת מה לעשות , כמו שכבר ציינתי זה עניין של שנים ועברתי רופאי עור רבים אך לאף אחד מהם לא היה פתרון ממשי אודה על כל תשובה ,

24/11/2003 | 01:01 | מאת:

אני אתקשה למסור פתרון קסמים. פצעים מסוג זה נוטים באמת לחזור בעכוזים, ומפשעות. יש למצוא את הטיפול האופטימלי עבורך מתוך מבחר של משחות וכדורים נסי להצמד לרופא אחד שאת בוטחת בו ולתת הזדמנות לטיפול מרקוס