פטרייה בין אצבעות הרגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

22/11/2003 | 23:01 | מאת: שאול

יש לי פטרייה בין אצבעות הרגליים הרביעית והחמישית (מתחת לציפורניים הכל בסדר). זה משהו שחוזר כל כמה זמן, ככה כבר הרבה שנים. הפעם המופע של הפטריה די רציני. אפילו הגיע לדימום קל בלב מסויים. ניסיתי שמן עץ התה כמה ימים, והמצב המשיך להחריף (אחרי זה אמר לי מישהו שבמצב שהמקום "פתוח" אסור להשתמש בזה.) הלכתי לרופאת עור שנתנה פיתודרם קומפוזיטום. אני מורח פעמיים ביום כבר 10 ימים, היה שיפור מסויים בהתחלה, אבל הבעייה לא ניפתרה. מה עושים עכשיו? אגב, במקומות שרק היתה התחלה של פטרייה והשתמשתי בשמן עץ התה זה פתר את הבעייה.

23/11/2003 | 14:17 | מאת: דליה

משחת מזור (טבעית) נגד פטריות בעור של עשבי קדם ופתרת את הבעיה.