שעיר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/03/2003 | 23:14 | מאת: ניב

אני בקשר עם ידידה והבעיה שלה זה שיערים וזה גם מפריע לי אישית איך אפשר להתפטר מזה לא שעיר מדי בשביל גילי אבל אני דואג שזה יתפתח

26/03/2003 | 23:35 | מאת: קרח

תקנה קרם גילוח+סכין גילוח מרח את הקרם למשך חצי שעה,עבור על העור עם סכין הגילוח או עם סכין אחר,אחר כך שטוף במים פושרים מרח וולוטה,אם זה לא יעזור תחפש חברה שעירה או מישהי שלא מפריע לה או אל תתפשט לפני החתונה.

27/03/2003 | 07:42 | מאת:

לניב שלום, יש דרכים להתפטר משיעור יתר. כדאי להבדק אצל רופא/ת עור קודם על מנת לבדוק שהשיעור יתר לא נובע מסיבה אחרת. יש היום הרבה מקומות שמורידים שיער עם לייזר או בשיטת אלקטרוליזיס. בהצלחה, דר ליאונה פישר פלד