סרטן העור דרומי סוג 3

דיון מתוך פורום  רפואת עור

21/11/2003 | 20:58 | מאת: שגית

אני בת 51 ,לפני כשנה אובחן אצלי לאחר הופעת כתמים (נקודות)בגוון חום אדמדם,סרטן העור דרומי סוג 3.מאז אני מטופלת טיפולים כימוטרפיים,תחילה בכל הגוף וכיום בעיקר בגב.למרות זאת עדיין לא חל שיפור ובכל פעם נמצאים תאים חדשים בבדיקות(ביאופסיה,בדיקות דם).ברצוני לציין כי בכל פעם שאני יוצאת להפסקה בטיפולים נאמר לי שמצבי משתפר ובכל זאת כאמור לאחר בדיקות התוצאות לא טובות.ברצוני לשאול האם ישנו פיתרון לבעיה זאת?לאורך כמה זמן יכול להימשך?אני בקופ"ח מכבי,היכן מומלץ לי לטפל ואצל מי?

21/11/2003 | 21:41 | מאת: אבי גון

אני סתם אדם שלא מבין אבל בבקשה ממך! תלכי לרופא פרטי!! למרות כל העלויות אף פעם אין לסמוך על עוד רופא מקופחת חולים זאת מחלה שצריך לטפל בה בשיא הרצינות אנא עשי זאת בלי לחשוב בכלל לכי לדר'\פר' מומחה בתחום