משך זמן_רואקוטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

21/11/2003 | 20:22 | מאת: דור חודור

שלום אני מתכוון להתחיל לקחת כדורי רואקוטן למשך 4-5 חודשים רציתי לדעת האם חצי שנה אחרי סיום נטילת הכדורים אני יכול להתחיל לעשות פילינג בינוני?? שמעתי שגם אחרי הפילינג ישנם תופעות בהם האקנה יכול לחזור משום שבגיל 17.5 זה די טיפוסי.. אך אם אני נוטל כדורי רואקוטן ואחרי זה את הפילינג האם בכל זאת האקנה יחזור? או שאין קשר?? ומה באשר לנקודות חן ולפיגמנציה שתירד בפילינג, האם היא תחזור?? חשוב לציין שאני אהיה בגיל 17.5 שהוא כבר פחות או יותר אחרי גיל ההתבגרות האם בגיל זה גם יש נטייה לרגישות מהשמש וההשפעה חזקה??? תודה.

21/11/2003 | 20:29 | מאת: דור חודור

והאם ישנן פתרונות אחרים חוץ מפילינג?? או שפילינג הוא הפתרון הטוב ביותר? ומה המחיר פחות או יותר של סדרה של 3 טיפולים ??

24/11/2003 | 01:17 | מאת:

אין קשר בין הפילינג לאקנה, כמו שאין קשר בין הגיל לרגישות לשמש אלא לרואקוטן. חצי שנה הוא זמן מספיק מרקוס