אקנה בפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור

19/11/2003 | 01:16 | מאת: שמוליק

לרופאים שלום. יש לי בעיה ממש מביכה ורצינית. יש לי נקודות לבנות על הפין. הן נמצאות בחלק התחתון ומגיעות עד שק האשכים. אני חושב שזה אקנה בגלל הדימיון לנקודות דומות על הפנים. הייתי מטופל בריאקוטן לפני שנתיים במשך חצי שנה. אני מעריך שהתופעה הזאת הופיע לפני כחצי שנה עד שנה. האם קיימים תכשירים או תרופות לשימוש חיצוני שיכולות למנוע ולהסיר את הנקודות האלה? האם שימוש בספיריט סליציל או oxy יכול לעזור? האם ניתן להוציאן החוצה (בסגנון של לפוצץ חצ'קון)? בגלל רגישות הנושא אני לא רוצה ללכת מיד לרופא ואשמח מאוד לתשובתכם המפורטת. תודה.

19/11/2003 | 01:18 | מאת: שמוליק

שכחתי לציין שהנקודות לא דלקתיות (לא אדומות). רק לבנות.

19/11/2003 | 23:05 | מאת:

אינ ך יכול לקבל תשובה מפורטת היות ולא ניתן לאבחן ולטפל וירטואלית. קרוב לודאי שאין שם אקנה אלא ציסטות, או אולי בעיה אחרת. אין סיבה להמנע מביקור רופא שכן בכך אנו מתמחים- בעיות עור ומין. מרקוס