בליטות בעור?

דיון מתוך פורום  רפואת עור

18/11/2003 | 22:46 | מאת: טל

אני בת 35 ובהריון. היום פתאום גיליתי שעל הצואר שלי יש בליטות קטנטנות של עור, כמו כדור קטן קטן קטן. אני בטוחה שיש לדבר הזה שם, כי אני רואה את זה על אנשים שונים (כמו אבא שלי). מה זה בדיוק? מדוע זה הופיע פתאום? ואיך נפטרים מזה? תודה טל

19/11/2003 | 23:07 | מאת:

אלו הם סרחי עור או SKIN TAGS קרוב לודאי. זה למשל מקרה שקל לנחש את הבעיה. הם נפוצים מאד ואוהבים את איזור הצוואר בתי שחי ועפעפים. קל להסירם ללא כאב עם חנקן נוזלי ופינצטה. מרקוס

22/11/2003 | 18:41 | מאת: טל

אפשר להסירם גם בהריון? תודה טל