יובש בשפתיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/03/2003 | 22:43 | מאת: ענבל

אני בת 22,לפני שנה התחלתי לסבול מיובש רציני בשפתיים,בעבר מעולם לא סבלתי מהתופעה וזה נפל עליי כרעם ביום בהיר.רופא עור נתן לי מרשם של משחה למרוח על השפתיים (תריאולון וגרידרם) אבל זה עוזר רק באופן זמני. ממה נובע היובש בשפתיים ? מדוע זה התחיל פתאום ? איזה פיתרון שורשי של הבעיה יש לכם להציע ?

27/03/2003 | 07:37 | מאת:

ענבל שלום, יש מספר סיבות ליובש בשפתיים. מומלץ שוב לפנות לרופא/ת עור להבדק ולקבל תשובה ואבחנה מדויקת. יש גורמים סביבתיים ויתכן שיש שינוי בעור. בהצלחה דר ליאונה פישר פלד