טיפול בעור בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

18/11/2003 | 10:26 | מאת: j1

שלום רב, אני בת 41 ורוצה לדעת מהו הטיפול האופטימלי בגיל הזה בעור הפנים? באיזה סוג של מוצרים כדאי להשתמש כדי להאט את תהליך הזדקנות העור? על אילו מרכיבים כדאי להקפיד שיהיו במוצרים הקוסמטיים שאני משתמשת? מה דעתכם על יעילות חומרים כמו RETIN-A, ALPHA/BETA HYDROXY ACID ? מוצרים כמו IMEDEEN? אשמח אם תוכלו להמליץ על מוצרים ספציפיים.

18/11/2003 | 21:47 | מאת:

חומצות אלפא הידרוכסיות ורטיןA מועילים לאחזקה של העור המזדקן. החשוב ביותר היא מניעה משמש ושימון עור קבוע בשילוב עם הרגלים נכונים- שתית מים, תזונה נכונה וכן הלאה. מרקוס